AccessMedicine-palvelu tarjoaa tosielämän potilastapauksia – tutustu Terkko Navigatorin kautta

Terkko Navigator on nyt entistäkin kattavampi, sillä palveluumme on lisätty jännittävä AccessMedicine– megapalvelu. AccessMedicine sisältää valtaisan määrän tietoa, erilaisia sovelluksia ja palveluja, sekä kliinikoille, opettajille, hoitohenkilöstölle että opiskelijoille. Palvelun avulla on helppo päivittää omia tietojaan lääketieteen erikoisaloista ja -kysymyksistä ja soveltaa uusinta tietoa omassa toiminnassaan 24/7.

AccessMedicine sisältää myös laajan Case Files -osion, jonka avulla lääketieteen opiskelijat voivat tutustua käytännönläheisesti erilaisiin potilastapauksiin ja siten valmistautua kohtaamaan arkipäivän potilastyön vaatimukset. Tapauksia on kymmeniä 16 eri aihekokonaisuudesta, joten Case Files on todellinen oppimisen aarreaitta. Erityisesti kannattaa vielä mainita Hurst’s Imaging Cases -kokonaisuus, jossa mm. CT, MRI ja EKG tulevat tutuiksi.

Ota tämä uusi AccessMedicine-megapalvelu käyttöösi heti tänään ja käy lisäämässä se omaan kirjastoosi Terkko Navigatorissa. Tutustu, opiskele ja hyödynnä!

AccessMedicine @ Terkko Navigator: https://terkko.helsinki.fi/accessmedicine

Cases – A selection of cases from across the popular Case Files series and Pathophysiology of Disease helps medical students better understand and evaluate real world experiences by offering questions to frame the case and the approach to the patient.