AccessMed App – point-of-care -työkalu tuo lääketieteellisen tiedon kliinikon mobiililaitteeseen!

Terkko Navigator, lääke-ja terveystieteiden kansainvälistäkin huomiota kerännyt huippupalvelu, sisältää valtaisan määrän lehtiä, kirjoja, tietokantoja ja palveluja, joiden avulla asiakkaamme pysyvät vaivattomasti ajan tasalla kiihkeästi kehittyvän lääketieteen pyörteissä.

Nyt Terkko Navigator on entistäkin kattavampi, sillä palveluumme on lisätty jännittävä AccessMedicine– megapalvelu. AccessMedicine sisältää valtaisan määrän tietoa, erilaisia sovelluksia ja palveluja, sekä kliinikoille, opettajille, hoitohenkilöstölle että opiskelijoille. Palvelun avulla on helppo päivittää omia tietojaan lääketieteen erikoisaloista ja -kysymyksistä ja soveltaa uusinta tietoa omassa toiminnassaan 24/7.

AccessMedicine soveltuu erinomaisesti myös kliiniseen potilastyöhön, sillä sen kautta käytössä on useita nopeasti hyödynnettäviä työkaluja. Hoitosuositukset, diagnostiset testit ja näyttöön perustuvat tiivistelmät eri sairauksista jotka praktiikassa useimmiten tulevat vastaan löytyvät palvelusta helposti.

Nyt nämä point-of-care -työvälineet toimivat myös mobiililaitteilla. Lataa ilmainen AccessMedicine App -sovellus laitteellesi, niin uusin ja päivitetty lääketieteellinen tieto kulkee aina mukanasi, missä sitä tarvitsetkaan! Katso ohjeet sivun alalaidasta.

About the AccessMedicine App

The AccessMedicine app delivers indispensable support and invaluable point of care solutions for clinical practice through these mobile features:

  • Quick Medical Dx & Rx is a collection of concise evidence-based outlines of conditions and disorders most often encountered in medical practice – perfect for high-yield review or for quick reference in the clinical setting.
  • Fitzpatrick’s Color Atlas of Clinical Dermatology facilitates dermatologic diagnosis by providing color images of skin lesions, plus a summary outline of skin disorders and diseases.
  • Differential Diagnosis Tool provides more than 1,000 diagnoses through Diagnosaurus®, a McGraw-Hill Medical tool that efficiently allows you to browse by symptom, disease, or organ system at the point of care.
  • Diagnostic Tests, from Pocket Guide to Diagnostic Tests, is a quick reference guide to the selection and interpretation of commonly used diagnostic tests, including laboratory procedures in the clinical setting.

The AccessMedicine app is available to users at institutions with a full site license. To activate and for continued access to the app, the user must have an active My Access account and sign in every 90 days through your institution, either on-site or through a VPN. Sign up for a My Access account today by logging into your subscription and clicking on your institution name in the upper right hand corner.  To download the app, please visit the App Store or Google Play.