Varausten itsepalvelunouto Kaisa-talossa ja Viikissä tammikuusta alkaen

This post is also available in: englanti ruotsi

Pääkirjastossa Kaisa-talossa ja Viikin kampuskirjastossa siirrytään varausten itsepalvelunoutoon 4.1.2016 alkaen.

Varatut kirjat ovat noudettavissa kirjastojen asiakaspalvelualueilta sen jälkeen, kun asiakas on saanut saapumisilmoituksen. Varattu aineisto löytyy hyllystä asiakkaan nimellä. Asiakas lainaa varaamansa kirjan itse lainausautomaatilla.

Kurssikirjoista peritään varausmaksu (1 euro / kirja). Huomaathan, että maksu lisätään asiakastietoihin heti, kun kirja tulee noudettavaksi. (Aiemmin varausmaksu on maksettu noudettaessa.)  Muiden kuin kurssikirjojen varaaminen on edelleen maksutonta.

Varaushylly1
Varatut kirjat ovat noudettavissa itsepalvelualueelta

Jos et halua, että varauksesi ovat avohyllyssä nimelläsi noudettavana, ota yhteyttä kirjastoon. Sen jälkeen voit noutaa varatun aineiston palvelutiskiltä kuten tähänkin asti. Ilmoituksen voit tehdä mihin tahansa Helka-kirjastoon.