Science-lehtiin kirjautuminen 2016

This post is also available in: englanti, ruotsi

Helsingin yliopiston tutkijoiden, opettajien, opiskelijoiden ja muun henkilökunnan on vuonna 2016 kirjauduttava Science-lehtiin myös yliopiston verkon sisältä. HY:n verkon ulkopuolelta Science-lehtiin kirjautuminen tapahtuu kuten aiemmin.

Myös selainten kirjanmerkit on syytä päivittää osoitteeseen: http://www.sciencemag.org.libproxy.helsinki.fi/journals

Avoimen yliopiston opiskelijoiden, opettajien ja muun henkilökunnan käytettävissä Science-lehdet ovat vain kirjastokioskikoneilla. Tämä johtuu kustantajan, The American Association for the Advancement of Science (AAAS), muuttuneesta hinnoittelupolitiikasta ja yliopiston kiristyneestä taloudellisesta tilanteesta. Mahdolliset yhteydenotot ja palaute: e-library@helsinki.fi

2 Replies to “Science-lehtiin kirjautuminen 2016”

 1. En onnistu pääsemään Science-lehteen yliopiston koneelta. Tähän tarvittaisiin yksityiskohtaiset ohjeet, esim. mitä sivun tarjoamista linkeistä olisi tarkoitus käyttää kirjautumiseen, ja mitä polkuja avautuvista ikkunoista on tarkoitus seurata? Ei ole järkeä maksaa lehden online-accessista, jos lehteä ei kuitenkaan pääse lukemaan.

  1. Kiitos kommentista.
   Lehteen pääsee Helkan kautta, tällöin kirjautuminen tapahtuu Helsingin yliopiston tunnuksilla. Lehden Helka-osoite: https://helka.finna.fi/Record/helka.3025929
   Itse lehden sivuilla ei tarvitse enää kirjautua.

   Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin osoitteessa e-library[at]helsinki.fi

   Ystävällisin terveisin,
   Helsingin yliopiston kirjasto
   E-palaute

Comments are closed.