Historical Statistics of the United States nyt koekäytössä!

This post is also available in: englanti

koekaytto_eaineisto

Historical Statistics of the United States on arvostettu Yhdysvaltojen historian faktoista koostuva perusteos, josta löytyy tietoa aina muuttoliikkeestä ja terveydestä rikollisuuteen alan asiantuntijoiden vahvistamana historiallisessa kontekstissa.

Teoksen elektroninen versio mahdollistaa yksittäisten taulukoiden luomisen,  räätälöinnin ja esittämisen omien kiinnostusten kohteiden mukaan. Tiedot ovat helposti saatavilla tilastollista analyysia varten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Huom! Aineistoon pääsyssä on valitettavasti tällä hetkellä ongelmia, jotka pyritään ratkaisemaan mahdollisimman pian. 

Koekäyttöä on jatkettu 30.10.2016 saakka.

Otamme mielellämme palautetta vastaan: e-library@helsinki.fi