CMMC -lehtipaketin tilaus päättynyt, suuri osa lehdistä kuitenkin käytettävissä

This post is also available in: englanti, ruotsi

Kirjaston tilaus Ebscon lehtipakettiin CMMC (Communication & Mass Media Complete) on päättynyt 20.6.2017. Syynä on se, että lehtipaketti on vaihtuvasisältöinen ja paketista on poistunut v. 2017 alussa useita suosittuja kokotekstilehtiä. CMMC ei myöskään sisältänyt pitkäaikaiskäyttöä.

Kirjastolla on kuitenkin voimassa oleva vaihtoehtoinen tilaus käytetyimpiin lehtiin ja ne löytyvät edelleen Helkan kautta. Lisäksi seuraavat lehdet tilataan erikseen ja ne ovat käytettävissä elokuuhun mennessä:

  • Narrative Inquiry
  • Gesture
  • Target: International Journal on Translation Studies
  • Diachronica
  • Multilingua
  • International Journal of the Sociology of Language
  • Linguistics
  • Journal of Consumer Research
  • Journal of Marketing
  • Text and Talk (tilattu jo aiemmin)