Oppimisen tukeminen teknologialla

Tästä artikkelista löydät vinkkejä eri ohjelmistojen käyttöönottoon ja pedagogiseen hyödyntämiseen omassa opetuksessasi. Monet tahot ovat suunnitelleen opetuksessa käytettäville ohjelmistoille erilaisia pedagogisuuden mittareita. Näitä on kuitenkaan vaikeaa, jos lähes mahdotonta laatia, sillä mikään ohjelma ei ole itsessään pedagoginen tai ei-pedagoginen, tämä riippuu täysin siitä miten osaamme hyödyntää ohjelmistoja oppimisen tukena ja mitkä ovat oppimistavoitteemme ohjelmistoja käyttäessämme.

Ohjelmisto-ohjeita (huom, jos esitys ei näy kannattaa vaihtaa selainta, Google Chrome on todettu Slides.comin kanssa toimivimmaksi)

Otamme mielellämme vastaan palautetta ohjeidemme ja diasarjojemme mahdollisista puutteista tai vanhenemisesta. Päivitämme ohjeita jatkuvasti ja tällä sivustolla on aina viimeisin versio ohjeistuksestamme. Linkkaathan tämän sivun myös kollegoillesi. Voit hyvin käyttää näitä esityksiä tällaisenaan näiden sivujen kautta. Jos haluat käyttää ja muokata diojamme eteenpäin, niin mainitsethan lähteen asiaankuuluvasti (lisenssi CC BY-NC-SA 4.0). Keräämme kävijätietoa sivustoltamme, joten linkittämällä tänne näemme todelliset käyttäjämäärät. Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *