Kehon representaatiot lääketieteen opinnoissa -luentotilaisuus 27.11.2012

Aika: ti 27.11.2012 klo 19:00-21:00

Paikka: Biomedicum, luentosali 2, Haartmaninkatu 8

Kehon representaatiot lääketieteen opinnoissa: Taidelähtöinen tutkimus

Tutkijatohtori Kaisu Koski valottaa esityksessään erilaisia taiteen ja lääketieteen välisiä dialogin muotoja. Kaisu kertoo myös hänen nykyisestä taidelähtöisestä tutkimusprojektistaan joka purkaa lääketieteen opinnoissa esitettyä kehonkuvaa. Hän on tehnyt tutkimukseen liittyen kenttätyömatkoja lääketieteellisiin tiedekuntiin keskittyen erityisesti siihen miten (potilaan) keho tuotetaan erilaisin visualisoinnein ja narratiivein oppimistilanteissa oikean potilaan poissaollessa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Tapahtuman järjestävät Lux Humana -työryhmä & Lääketieteen filosofinen seura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *