13. luukku – Lux Humanan joulukalenteri

Merete Mazzarella: Hem från festen (1992)

Juhlista kotiin (suomennos: Kaarina Ripatti)

 

 

 

 

 

 

 

 

”Men liksom hon levde ett gott liv dog hon också en god död och lärde sina barn och sina vänner att döden hör livet till.” Författaren skriver om sin mors sjukdom och död i boken som blivit en klassiker.

Merete Mazzarella kirjoitti äitinsä sairastumisesta ja kuolemasta vuonna 1992 – sen jälkeen hän on puhunut lukuisissa tilaisuuksissa potilaan ja hoitohenkilökunnan kohtaamisista. Hän on myös opettanut lääketieteen opiskelijoita sekä meillä että Ruotsissa.

 

 

 

 

 

Lux Humana on lääketieteen opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu humanistinen kirjakokoelma Meilahden kampuskirjasto Terkossa. Yli 4000 kokoelmaan tarkoin valittua teosta odottaa sinua, joka haluat avartaa näkemystäsi ihmiselon eri puolista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *