NUME (Network for University Mathematics Educators)

Uutisia

27.8. NUME-verkoston materiaalipankki on avattu.

27.8. Seuraava tapaaminen marraskuun Malu-päivien yhteydessä Tampereella.

NUME: kehitysprojekti vuodelle 2019

Seuraava tapaaminen 14.8.2018 Peda-forum -päivillä Turussa.

Tietoa verkostosta

NUME (Network for University Mathematics Educators) on Matematiikan Päivillä 2018 Joensuussa alkunsa saanut verkosto, joka kokoaa yhteen korkeakoulumatematiikan opetuksesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneita opettajia ja tutkijoita. Verkoston tavoitteena on tarjota alusta kokemusten jakamiseen, tukea opetuksen kehittämiseen, ja kannustaa yhteistyöhön sekä opetuksen että tutkimusprojektien parissa.

Verkosto järjestää tapaamisia säännöllisesti Matematiikan Päivien ja Peda-forum -päivien yhteydessä. Tarvittaessa järjestetään seminaareja myös näiden tapahtumien ulkopuolella, erityisesti Matematiikan Päivien välivuosina. Verkoston aloitusseminaari järjestettiin perjantaina 23.3. Helsingin yliopiston matematiikan ja tilastotieteen osastolla Matematiikan opetuksen tutkimusryhmän toimesta.

Verkoston materiaalipankki

Linkki verkoston materiaalipankkiin.

Yhteystiedot

Verkoston koordinaattorina toimii Juulia Lahdenperä Helsingin yliopiston matematiikan ja tilastotieteen osastolta. Voit liittyä verkoston sähköpostilistalle ilmoittamalla siitä Juulialle (etunimi.sukunimi (at) helsinki.fi). Myös toimintaideat ja -ehdotukset ovat tervetulleita!

Kuva: Susanna Oksanen