Ilmoittaudu Opetuksen päivään

Hyvä lääketieteellisen tiedekunnan väki,

Aloitamme lukuvuoden 2018-2019 iloisesti ja yhteisöllisesti Opetuksen päivällä keskiviikkona 15.8. klo 9.00-15.00. Opetuksen päivä on koko Meilahden opetus- ja oppimisyhteisölle avoin tilaisuus, jossa käsitellään opetuksen ja oppimisen ajankohtaisia teemoja. Opetuksen päivä on myös erinomainen tilaisuus verkostoitua ja päivittää pedagogista osaamista. Tilaisuuden järjestää Medipeda ja Arviointiryhmä.

Elokuussa aiheena on arviointi ja sen kehittäminen.  Aihe koskee kaikkia tiedekunnan koulutusohjelmia ja jatkokoulutusta. Saamme tilaisuudessa kansainvälisen näkökulman arviointiin. Lääketieteen koulutusohjelman johtaja Riitta Möller (Karolinska Institutet) kertoo meille siitä, miten Karolinska on systemaattisesti kehittänyt omaa arviointijärjestelmäänsä.

Tilaisuudessa kuullaan tuloksia sähköisen salitentin pilotista sekä Opettajien akatemian opettajien arviointikokemuksia koskevasta tutkimuksesta.

Iltapäivällä työstetään ja ideoidaan tiedekunnan arviointikäytäntöjä eri näkökulmista. Tarkemman ohjelman löydät oheiselta verkkosivulta https://blogs.helsinki.fi/medi-peda/tapahtumat/opetuksen-paiva-2018/

 Ilmoittaudu Opetuksen päivään tällä lomakkeella mieluiten heti ja laita tilaisuus saman tien almanakkaasi: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/90213/lomake.html

Aurinkoisin terveisin,

Leila Niemi-Murola, Arviointityöryhmän pj.

Eeva Pyörälä, Pedagoginen yliopistonlehtori