Mediapolku 2018-2019

Hei mediasta, teknologiasta ja opettamisesta kiinnostunut opiskelija!
Yli 20 vuotta Helsingin yliopistossa toteutetun Mediapolun ilmoittautuminen on käynnistynyt. Poikkitieteellisellä kurssilla pääset ideoimaan ja ohjaamaan mediakasvatusaiheisen projektin alakouluikäisille oppilaille pienessä ryhmässä. Lisäksi saat erinomaista työkokemusta opettamisesta ja lasten kanssa työskentelemisestä. Valmiista projektista saamasi viisi opintopistettä voit sijoittaa vapaavalintaisiin opintoihin tai mediakasvatuksen sivuainekokonaisuuteen.

Ilmoittautuminen Mediapolkuun alkaa tänään 19. marraskuuta ja mukaan valittuihin otamme yhteyttä joulukuun aikana. Itse kurssi alkaa tammikuun 16. päivä ja päättyy maaliskuun lopussa. Yhteensä tapaamme Siltavuorenpenkereellä kevään aikana kuusi kertaa. Aikataulun ja tarkemmat tiedot ja ohjeet löydät kotisivuiltamme:
http://blogs.helsinki.fi/mediapolku/

Ilmoittautumislomake: http://blogs.helsinki.fi/mediapolku/ilmoittautuminen/

Ilmoittaudu 3. joulukuuta 2018 mennessä, niin pääset mukaan mielenkiintoiselle ja erilaiselle yliopisto-opintojaksolle!

Ystävällisin terveisin,
Karri Mehtälä
Mediapolkukoordinaattori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *