Ryhmämentorointiohjelma tulee taas – jatkoimme mentoreiden hakuaikaa 20.9. saakka!

ryhmätyöskentelyä

Kauden 2020–2021 ryhmämentorointiohjelma pyörähtää käyntiin jälleen marraskuussa, ja haemme nyt mukaan mentoreita opiskelijaryhmille. Kyseessä on juhlavuosi: ohjelma järjestetään jo 10. kerran!

Helsingin yliopiston opiskelijat kaipaavat opintojensa tueksi esimerkkejä oman alansa alumneista. Sinulla on nyt hyvä mahdollisuus auttaa opiskelijoita kohti valmistumista ja työelämää!

Mikä ryhmämentorointiohjelma?

Ryhmämentorointi tarkoittaa oman osaamisen ja elämänkokemuksen jakamista pienryhmälle, joka koostuu eri opintovaiheissa olevista opiskelijoista. Ryhmään valitaan 2–4 opiskelijaa, ja suurin osa ryhmistä on poikkitieteellisiä. Monet mentoreistamme ovat osallistuneet ohjelmaan useammin kuin kerran pidettyään kokemusta antoisana.

Ryhmämentorointiohjelman kausi 2020–2021 starttaa 25.11.2020 mentoreiden ja aktoreiden yhteisellä kick-off -tilaisuudella. Tätä ennen ohjelmaan valituille aktoreille ja mentoreille järjestetään myös kyselytunnit Zoomissa 18.11. Yhteistä päätöstilaisuutta vietetään toukokuussa 2020. Tilaisuuksien välillä ryhmät tapaavat itsenäisesti noin kerran kuussa.

Tänä vuonna koko ohjelma etänä – hae mukaan!

Koko ohjelma järjestetään tänä vuonna kokonaan etänä. Yhteisiin etätapahtumiin voit osallistua Zoom-palvelun kautta (tietokoneella, puhelimella tai tabletille).

Jos haluat mukaan, ilmoittaudu vapaaehtoiseksi mentoriksi tällä lomakkeella:

https://www.lyyti.fi/reg/RyhmamentorointiMentorihaku2020_1599

Viimeinen hakupäivä on 20.9. (HUOM! Jatkoimme hakuaikaa). Mentorit valitaan ohjelmaan ja kaikkiin hakijoihin otetaan yhteyttä syyskuun lopussa yliopistolta.

Katso tarkempia tietoja Mukaan ohjelmaan –sivulta

https://blogs.helsinki.fi/mentorointi/mukaanohjelmaan/