Mukaan ohjelmaan

 HAKU KAUDEN 2021–2022 RYHMÄMENTOROINTIOHJELMAAN (HAKU PÄÄTTYNYT!)

Ryhmämentorointiohjelman kausi 2021–2022 starttaa 24.11.2021 mentoreiden ja aktoreiden yhteisellä kick-off -tilaisuudella. Tätä ennen ohjelmaan valituille aktoreille ja mentoreille järjestetään myös kyselytunnit Zoomissa 16.11. Yhteistä päätöstilaisuutta vietetään toukokuussa 2022. Ohjelma järjestetetään jo 11. kerran!

Tänä vuonna osa ryhmistä toimii kokonaan etänä, mutta osa voi oman päätöksensä mukaan tavata myös kasvokkain. Yhteisiin etätapahtumiin voit osallistua Zoom-palvelun kautta (tietokoneella, puhelimella tai tabletille). Yhteisten tilaisuuksien kieli on englanti. Tilaisuuksien välillä ryhmät tapaavat itsenäisesti noin kerran kuussa. Hae mukaan ohjelmaan tällä sivulla!


OPISKELIJA, HAE AKTORIKSI (HAKU PÄÄTTYNYT KAUDELLE 2021-22)

Opiskelijoiden haku kauden 2021–2022 ryhmämentorointiin on auki – hakuaikaa on juuri jatkettu ja viimeinen hakupäivä on 14.10. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti! Ohjelmaan voivat hakea Helsingin yliopiston opiskelijat.

Voit hakea, jos

  • olet valmis pohtimaan ryhmässä tulevaisuuden suunnitelmiasi sekä asiantuntijaidentiteettiäsi,
  • olet valmis osallistumaan mentorointitapaamisiin marras-toukokuussa noin kerran kuukaudessa.

Tällä kaudella mukana on 45 mentoria (7 englanniksi, 1 ruotsiksi). Jokaiseen ryhmään mahtuu korkeintaan neljä opiskelijaa. Ryhmät muodostetaan seuraavien kriteerien mukaan:

  1. Mentoritoive
  2. Ilmoittautumisjärjestys
  3. Sitoutuminen mentorointiohjelmaan

Tutustu tällä esittelysivulla kauden 2021–2022 mentoreihin ja kerro ilmoittautumisen yhteydessä kolmen itseäsi eniten kiinnostavan mentorin nimet. Pyrimme tekemään ryhmäjaot niin, että kukin opiskelija saa toivomansa mentorin. Tänä vuonna osa ryhmistä toimii kokonaan etänä, mutta osa voi oman päätöksensä mukaan tavata myös kasvokkain. Etäryhmiin on merkitty erikseen ”mentorointiryhmä etänä” mentorin nimen perään.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee palauttaa myös ennakkotehtävä, jonka löydät hakulomakkeelta. Tee tehtävä ensin ja tallenna se mukaan lomakkeelle (etunimi_sukunimi.pdf). Hakulomakkeessa kysytään henkilö- ja opiskelutietojen myös odotuksiasi mentoroinnille. Vastauksesi ovat erittäin tärkeitä, sillä niitä käytetään ryhmämuodostuksessa ja osa vastauksistasi lähetetään myös mentorillesi.

Valinnoista ilmoitamme henkilökohtaisesti viimeistään 29.10.2021.

Lisätiedot opiskelijahausta: careerservices(at)helsinki.fi


HAE MENTORIKSI

Hei alumni, haluaisitko jakaa kokemuksiasi työelämästä ja toimia mentorina opiskelijoille?

Helsingin yliopiston opiskelijat kaipaavat opintojensa tueksi esimerkkejä oman alansa alumneista. Sinulla on nyt hyvä mahdollisuus auttaa opiskelijoita kohti valmistumista ja työelämää. Mentorihaku kauden 2021–2022 ohjelmaan on jo päättynyt, mutta voit halutessasi tiedustella ensi vuoden ohjelmasta:

Marja Peltomäki, marja.peltomaki@helsinki.fi

Vastaa