Mukaan ohjelmaan

 HAKU KAUDEN 2020–2021 RYHMÄMENTOROINTIOHJELMAAN

Ryhmämentorointiohjelman kausi 2020–2021 starttaa 25.11.2020 mentoreiden ja aktoreiden yhteisellä kick-off -tilaisuudella. Tätä ennen ohjelmaan valituille aktoreille ja mentoreille järjestetään myös kyselytunnit Zoomissa 18.11. Yhteistä päätöstilaisuutta vietetään toukokuussa 2020. Kyseessä on juhlavuosi: ohjelma järjestetään jo 10. kerran!

Koko ohjelma järjestetään tänä vuonna etänä. Yhteisiin etätapahtumiin voit osallistua Zoom-palvelun kautta (tietokoneella, puhelimella tai tabletille). Tilaisuuksien välillä ryhmät tapaavat itsenäisesti noin kerran kuussa.

Mentori- ja aktorihaku kauden 2020–2021 ryhmämentorointiohjelmaan on päättynyt. Tervetuloa hakemaan mukaan taas ensi syksynä 2021!


OPISKELIJA, HAE AKTORIKSI – HAKUAIKA 28.9.–11.10.2020!

HUOM! Opiskelijahaku päättynyt.

Opiskelijoiden haku kauden 2020–2021 ryhmämentorointiin on nyt auki ja viimeinen hakupäivä on 11.10.2020. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti! Ohjelmaan voivat hakea Helsingin yliopiston opiskelijat.

Voit hakea, jos

  • olet valmis pohtimaan ryhmässä tulevaisuuden suunnitelmiasi sekä asiantuntijaidentiteettiäsi,
  • olet valmis osallistumaan mentorointitapaamisiin marras-toukokuussa noin kerran kuukaudessa.

Tällä kaudella mukana on 40 mentoria (8 englanniksi, 3 ruotsiksi). Jokaiseen ryhmään mahtuu korkeintaan neljä opiskelijaa. Ryhmät muodostetaan seuraavien kriteerien mukaan:

  1. Mentoritoive
  2. Ilmoittautumisjärjestys
  3. Sitoutuminen mentorointiohjelmaan

Tutustu tällä esittelysivulla kauden 2020–2021 mentoreihin ja kerro ilmoittautumisen yhteydessä kolmen itseäsi eniten kiinnostavan mentorin nimet. Pyrimme tekemään ryhmäjaot niin, että kukin opiskelija saa toivomansa mentorin. HUOM! Osa ryhmistä on jo kuitenkin täynnä, joten haethan vain ryhmiin, joissa ei ole merkintää ”ryhmä täynnä”.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee palauttaa myös ennakkotehtävä, jonka löydät hakulomakkeelta. Tee tehtävä ensin ja tallenna se mukaan lomakkeelle (etunimi_sukunimi.pdf). Hakulomakkeessa kysytään henkilö- ja opiskelutietojen myös odotuksiasi mentoroinnille. Vastauksesi ovat erittäin tärkeitä, sillä niitä käytetään ryhmämuodostuksessa ja osa vastauksistasi lähetetään myös mentorillesi.

Valinnoista ilmoitamme henkilökohtaisesti viimeistään 2.11.2020.

Lisätiedot opiskelijahausta: careerservices(at)helsinki.fi


HAE MENTORIKSI

Hei alumni, haluaisitko jakaa kokemuksiasi työelämästä ja toimia mentorina opiskelijoille?

Helsingin yliopiston opiskelijat kaipaavat opintojensa tueksi esimerkkejä oman alansa alumneista. Sinulla on nyt hyvä mahdollisuus auttaa opiskelijoita kohti valmistumista ja työelämää. Mentorihaku kauden 2020–2021 ohjelmaan on jo päättynyt, mutta voit halutessasi tiedustella ensi vuoden ohjelmasta:

Marja Peltomäki, marja.peltomaki@helsinki.fi

Vastaa