Mukaan ohjelmaan

 HAKU KAUDEN 2022–2023 RYHMÄMENTOROINTIOHJELMAAN
(Huom: haku vuoden 2022–2023 ryhmämentorointiohjelmaan on päättynyt)

Ryhmämentorointiohjelman kausi 2022–2023 starttaa 23.11.2022 mentoreiden ja aktoreiden yhteisellä kick-off -tilaisuudella. Tätä ennen ohjelmaan valituille aktoreille ja mentoreille järjestetään myös kyselytunnit Zoomissa 15.11. Yhteistä päätöstilaisuutta vietetään toukokuussa 2023 Viikin kampuksella. Ohjelma järjestetetään jo 12. kerran!

Tänä vuonna osa ryhmistä toimii kokonaan etänä ja osa ryhmän omista toiveista riippuen myös live-tapaamisisten merkeissä. Yhteisten tilaisuuksien välillä ryhmät tapaavat itsenäisesti noin kerran kuussa. Hae mukaan ohjelmaan tällä sivulla!


OPISKELIJA, HAE AKTORIKSI – HAKUAIKA 26.9.–16.10.2022

Huom: haku vuoden 2022–2023 ryhmämentorointiohjelmana on päättynyt. Ilmoitamme kaikille mukaan hakeneille ryhmäjaosta lokakuun loppuun mennessä.

Opiskelijoiden haku kauden 2022–2023 ryhmämentorointiin on auki 26.9–16.10.2022. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti! Ohjelmaan voivat hakea Helsingin yliopiston opiskelijat ja vastavalmistuneet (maksimissaan 12 kk valmistumisesta).

Hae mukaan ryhmämentorointiin tällä LYYTI-lomakkeella!

Voit hakea, jos

  • olet valmis pohtimaan ryhmässä tulevaisuuden suunnitelmiasi sekä asiantuntijaidentiteettiäsi,
  • olet valmis osallistumaan mentorointitapaamisiin marras-toukokuussa noin kerran kuukaudessa.

Tällä kaudella mukana on 34 mentoria (7 englanniksi, 1 ruotsiksi). Jokaiseen ryhmään mahtuu korkeintaan neljä opiskelijaa. Ryhmät muodostetaan seuraavien kriteerien mukaan:

  1. Mentoritoive
  2. Ilmoittautumisjärjestys
  3. Sitoutuminen mentorointiohjelmaan

Tutustu tällä esittelysivulla kauden 2022–2023 mentoreihin ja kerro ilmoittautumisen yhteydessä kolmen itseäsi eniten kiinnostavan mentorin nimet. Pyrimme tekemään ryhmäjaot niin, että kukin opiskelija saa toivomansa mentorin. Tänä vuonna osa ryhmistä toimii kokonaan etänä, mutta osa voi oman päätöksensä mukaan tavata myös kasvokkain. Etäryhmiin on merkitty erikseen ”mentorointiryhmä etänä” mentorin nimen perään.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee palauttaa myös Ryhmämentoroinnin ennakkotehtävä, jonka löydät myös hakulomakkeelta. Tee tehtävä ensin ja tallenna se mukaan lomakkeelle (etunimi_sukunimi.pdf). Hakulomakkeessa kysytään henkilö- ja opiskelutietojen myös odotuksiasi mentoroinnille. Vastauksesi ovat erittäin tärkeitä, sillä niitä käytetään ryhmämuodostuksessa ja osa vastauksistasi lähetetään myös mentorillesi.

Valinnoista ilmoitamme henkilökohtaisesti viimeistään 28.10.2022.

Lisätiedot opiskelijahausta: careerservices(at)helsinki.fi


HAE MENTORIKSI

Hei alumni, haluaisitko jakaa kokemuksiasi työelämästä ja toimia mentorina opiskelijoille?

Helsingin yliopiston opiskelijat kaipaavat opintojensa tueksi esimerkkejä oman alansa alumneista. Sinulla on nyt hyvä mahdollisuus auttaa opiskelijoita kohti valmistumista ja työelämää. Mentorihaku kauden 2022–2023 ohjelmaan on jo päättynyt, mutta voit halutessasi tiedustella ensi vuoden ohjelmasta:

Marja Peltomäki, marja.peltomaki@helsinki.fi

Vastaa