Toteutuuko koulutuksellinen tasa-arvo -seminaarikutsu

Hei ja mukavaa alkanutta vuotta!

Tervetuloa seminaariimme “Metropolialueen nuorten siirtyminen yläkoulusta toiselle asteelle: osaaminen, motivaatio ja hyvinvointi yksilö-, koulu- ja kuntatasolla”. Seminaari järjestetään 10.2.2016 kello 14–16 Helsingin yliopiston SOC&KOM-rakennuksen Juhlasalissa osoitteessa Snellmanninkatu 12. Seminaarin tarkempi ohjelma on liitteenä.

Seminaarissa julkistetaan ensituloksia Valtioneuvoston rahoittamasta tutkimushankkeesta “Toteutuuko koulutuksellinen tasa-arvo 2010-luvun Suomessa? Metropolialueen nuorten siirtyminen yläkoulusta toiselle asteelle: osaaminen, motivaatio ja hyvinvointi yksilö-, koulu- ja kuntatasolla”. Hankkeen loppuraportti julkaistaan myöhemmin keväällä.

Pyydämme Teitä ystävällisesti ilmoittautumaan seminaariin 4.2.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen natalija.gustavson@helsinki.fi.

Voitte myös jakaa kutsua eteenpäin tilaisuudesta mahdollisesti kiinnostuneille henkilöille.

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Helsingin yliopiston Koulutuksen arviointikeskus

1 thought on “Toteutuuko koulutuksellinen tasa-arvo -seminaarikutsu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *