Matematiikkaa kaikkialla MOOC on auki!

Matemaattisten tieteiden kandiohjelman kurssin Matematiikkaa kaikkialla MOOC-pilottikurssi aukesi opiskelijoille maanantaina 24.9. Kurssi on auki tämän syyslukukauden ajan. Kurssi löytyy sivustolta mooc.helsinki.fi ajankohtaiset MOOC-kurssit kategoriasta.  Kurssiin pääsee tutustumaan kaikki halukkaat ilman kirjautumistakin ja nyt pilotointi vaiheessa Helsingin yliopiston opiskelijat ja lukiolaiset voivat saada kurssista opintopisteitä.

Kurssi koostuu erilaisista aiheista jotka sisältävät videoita, minitestejä ja tehtäviä. Iso osa tehtävistä on erilaisia H5P-tehtäviä

Kurssia on tarkoitus vielä kehittää ja tarjota uudelleen kevätlukukaudella.

Tervetuloa tutustumaan kurssiin: https://mooc.helsinki.fi/course/view.php?id=147

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *