Ohjausryhmä kokoontui ja hankkeet tapasivat

Ohjausryhmän kokoontuminen

Hankkeen ohjausryhmän syksyn ensimmäinen palaveri pidettiin 5.9. Palaverissa keskusteltiin hankkeen budjetista ja osahankkeiden tilanteesta.

Paikalla olivat:

Juha Oikkonen
Ismo Koponen
Johannes Pernaa
Terhi Hautala
Esko Kuittinen

Hankkeiden ensimmäinen yhteistapaaminen

Vuoden 2018 digiloikkahankkeet kokoontuivat 13.9. Minervatorilla esittäytymään muille hankkeille ja hankkeista kiinnostuneille. Kukin hanke pääsi lyhyesti kertomaan mm. tavoitteitaan ja missä vaiheessa hanke on suhteessa tavoitteisiinsa. Esitysten ja kahvittelun jälkeen osallistujat jaettiin ryhmiin keskustelemaan erilaisista ongelmakohdista jotka saattavat vaikuttaa digiloikkahankkeiden tavoitteiden saavuttamiseen. Krista Suominen, Henri Lommi, Miikka Turkkila ja Johannes Pernaa olivat paikalla tapaamisessa hankkeestamme.

Linkki tapaamisen ohjelmaan

Linkki hankkeemme esitykseen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *