Video- ja animaatioverstas tuotteliaina

Syyslukukausi on ollut ennätys kiireinen Minerva-torilla eikä blogiin olla valitettavasti ehditty tuottaa paljoakaan materiaalia. Video- ja animaatioverstaat ovat esimerkiksi vallanneet studiotilaa torilta. Tiedekunnan Vimeo-tililtä löytyy kumpaisenkin verstaan omat kanavat, joista löytyy kaikki niissä tuotettu materiaali.

Animaatioverstaassa koulutetaan nyt jo kolmatta vuotta sekä LO- että LTO-linjojen ensinmäisen vuoden opiskelijat hyödyntämään mobiililaitteita animaatioiden teossa. Tälle kanavalle tulee uutta materiaalia joulun alusviikoilla asti.
www.vimeo.com/channels/animaatioverstas

Videoverstaseen kerätään eri kursseilta videokokeiluja, joissa on käytetty pelkästään mobiililaitteita ja niiden eri aplikaatioita.
www.vimeo.com/channels/videoverstas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *