Entä jos totuus löytyykin naapurista? – Uudet temaattiset sivuainekokonaisuudet kaikkien tiedekuntien opiskelijoille. Uskallatko kokeilla?

On haasteita, joihin vastaamiseksi yhden tieteenalan paraskaan osaaminen ei riitä. Työelämä tarvitsee yhä useammin asiantuntijoita, joilla on rautaisen ammattitaidon lisäksi laajempaa näkemystä ja ennakkoluuloton asenne.  Yhteiskunta kaipaa vaikuttajia, joiden työkalupakki ei periydy ainelaitoksen arkistoista, vaan perustuu parhaaseen tutkimustietoon ja tuoreimpiin poikkitieteellisiin oivalluksiin.

Helsingin yliopiston humanistinen tiedekunta tarjoaa jälleen lukuvuonna 2016-2017 temaattisia sivuainekokonaisuuksia maisterivaiheen opiskelijoille tiedekunnasta riippumatta.  Erikoistu alkuperäiskansoihin, digitaaliseen humanismiin tai Venäjän kysymyksiin.  Rakenna itsellesi uniikki osaamisprofiili: suorita 25 op kokonaisuus tai valikoi sinulle sopivimmat kurssit.

Ilmoittautuminen

Tutustu kokonaisuuksiin ylälaidan välilehdillä ja valitse omasi. Ilmoittautumisaika lukuvuoden 2016-2017 opetukseen on elo-syyskuussa 2016.