Moodin vaalikokous 2016


Mitä Moodin hallitus hallitus tekee ja miten sinne pääsee? Mikä on virkailija ja kuka vastaa Tyyppiarvosta? Mitä Moodin hevoselle kuuluu?

Näihin ja kaikkiin muihin oleellisiin kysymyksiin saat vastauksen keskiviikkona 23.11. saapumalla paikalle Matlu-klusterin kerhotilaan (Leppäsuonkatu 11A) klo 18.00. Tilaisuudessa nykyinen hallitus avaa hallituksen toiminnan saloja ja vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Huom! Tilaisuudessa ei kähmitä ketään vastoin tahtoa, mutta Moodi on vahvasti kähmintäpositiivinen ja kannustaa kokeilemaan hallitustoimintaa.

Tapahtuma Facebookissa

Moodi ry:n sääntömääräinen vaalikokous pidetään
torstaina 1.12. klo 17.00 Exactumin salissa CK112.

Kokouksessa valitaan vuoden 2017 yhdistyksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, taloudenhoitaja sekä muut hallituksen jäsenet. Lisäksi valitaan Tyyppiarvon päätoimittaja sekä muut yhdistyksemme virkailijat ensi vuodelle. Kokouksessa on jokaisella Moodin jäsenellä äänioikeus (poislukien kunniajäsenet) ja oikeus asettua ehdolle mihin tahansa virkaan.

Tällä kertaa valitaan myös vetäjä vuosijuhlatoimikunnalle, joka toimii yhteistyössä hallituksen kanssa. Moodin 50-vuotisjuhlat järjestetään helmikuussa 2018.

Lämpimästi tervetuloa kaikille! Vaikka et olisikaan ehdolla, niin kannattaa tulla äänestämään suosikkisi hallitukseen, ja seuraamaan huikean dramaattista kamppailua Moodin puheenjohtajuudesta 2017!

Tapahtuma Facebookissa