Postita nyt -mahdollisuus myös opiskelijoille

Moodlen keskustelualueilla on käyttäjien toiveesta nyt mahdollista kaikkien käyttäjien lähettää viestinsä ilman oletusarvoista puolen tunnin viivettä.

Tähän asti kurssialueiden opettajien on ollut mahdollista valita, haluavatko he viestinsä lähtevän oletusarvoisesti puolen tunnin kuluttua viestin kirjoittamisesta osallistujien sähköpostiin, vai heti viestin tallennuksen jälkeen. Nyt tämä sama valintamahdollisuus on kaikilla Moodlen käyttäjillä kurssialueen roolista riippumatta.

Postita nyt -rasti löytyy viestin kirjoitusnäkymästä tekstikentän alapuolelta. Käytännössä Moodle postittaa viestejä viiden minuutin välein. Ohje ja kuva löytyvät sekä Opettajan oppaasta että Opiskelijan oppaasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *