Moodle-tiedotusblogi uudistui – tilaa tuoreet tiedotteet sähköpostiisi!

Moodle-tiedotusblogi on uudistunut! Blogi on siirretty uuteen osoitteeseen  https://blogs.helsinki.fi/moodle-news/. Samalla blogista tuli kolmikielinen siten, että kukin käyttäjä voi itse valita, millä kielellä lukee uutisia. Kannattaa kuitenkin huomata, että kaikkia merkintöjä ei jatkossakaan välttämättä julkaista kaikilla kielillä.

Uutuutena on myös, että blogimerkintöjen syötteen voi nyt tilata itselleen sähköpostiin. Tämä sähköpostisyöte korvaa postilistan moodle-tiedotus@helsinki.fi, joka vastaavasti poistuu käytöstä. Koska blogimerkintöjä julkaistaan kolmella kielellä, myös syötteen voi tilata haluamansa kielisistä merkinnöistä. Voit tietysti halutessasi tilata vaikka kaikki kolme syötettä.

Jos haluat tuoreimmat Moodle-tiedotteet sähköpostiisi, tutustu syötteiden tilaamisen ohjeet (oikean reunan sivupalkista).