Käytäntötutkimusidealomake / Blanketten för praktikforskningsidéer

 

 

TUTKIMUSIDEALOMAKE/BLANKETTENFORFORSKNINGSIDEER

Lomakkeen saat esille klikkaamalla edellä olevaa kohtaa TUTKIMUSIDEALOMAKE/BLANKETTENFORFORSKNINGSIDEER. Lomake palautetaan lomakkeessa mainitun verkko-osoitteen kautta.

Lisätietoja / Mer information ger: maria.tapola@helsinki.fi

1 thought on “Käytäntötutkimusidealomake / Blanketten för praktikforskningsidéer

  1. Helsingin psykoosipalveluissa olen miettinyt tätä sosiaalityöntekijän tehtäväkuvan muuttumista aikuissosiaalityön suuntaan terveyssosiaalityön jäädessä ajoittain varjoon. Pitkästä sosiaalityön historiasta huolimatta minulla ei ole aikuissosiaalityöhön teoreettisia eikä käytännöllisiäkään valmiuksia. Osaamisesta puuttuen terveyssosiaalityöhön jää niukasti aikaa kun aikuissosiaalityön kysymyksiin perehtyminen täyttää päivät. Kaupungin tasolla kysymys on myös siitä, että aikuissosiaalityön asiakkuuksia pyritään siirtymään niin terveyssosiaalityöhön kuin muillekin sosiaalityön aloille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.