Leväperäinen

Jos Leviksen toimittaminen kiinnostaa tai sinulla on juttu valmiina, ota yhteyttä päätoimittaja Mandi Huukiin, mandi.huuki[at]helsinki.fi.

Leväperäinen on MYY ry:n neljä kertaa vuodessa ilmestyvä virallinen järjestölehti. Leväperäisen päätoimittaja ja ulkoasusta vastaava AD toimittavat lehteä yhdessä toimituskunnan kanssa. Toimituskokoukset ovat kaikille avoimia ja niistä tiedotetaan MYY ry:n tiedotuskanavissa. Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus liittyä toimituskuntaan tai osallistua lehden tekoon satunnaisesti missä tahansa vaiheessa vuotta.

Leväperäinen toimii tiedotusvälineenä järjestö- ja ympäristöasioissa. Leväperäisen vakiopalstoja ovat pääkirjoitus, hallituspalsta ja ympäristövastaavan palsta. Pitkin vuotta lehdessä julkaistaan hallituksen esittäytyminen, tiedotteita opintoasioista, ajankohtaisia järjestöasioita, kuten ekskursio- ja retkikertomuksia sekä monenlaista muuta sisältöä.

Painettuja Leviksiä on saatavilla MYY ry:n kerhohuoneella aina uuden numeron ilmestyessä. Painomäärä ei ole suuri, sillä Levikset on vuodesta 2015 lähtien julkaistu myös Issuu-palvelussa:

https://issuu.com/myyry

Uusin Leväperäinen 1/2018:

 

Leväperäinen 1/2016

Leväperäinen 2/2015

Kysy Pikku-Myyltä!

Onko keltainen väri? Miten vesitorni toimii? Onko ympäristölle parempi ehkäisykeino kondomi vai e-pilleri? Pikku-Myy vastaa Leviksen palstallaan lukijoita askarruttaviin kysymyksiin. Tällä nettilomakkeella voit lähettää omasi!

Kysymykseni Pikku-Myylle:

[fbcomments]