Leväperäinen

Leväperäinen on MYY ry:n neljä kertaa vuodessa ilmestyvä virallinen järjestölehti, joka toimii tiedotusvälineenä järjestö- ja ympäristöasioissa. Leväperäisen vakiopalstoja ovat pääkirjoitus, hallituspalsta ja ympäristövastaavan palsta. Pitkin vuotta lehdessä julkaistaan hallituksen esittäytyminen, tiedotteita opintoasioista, ajankohtaisia järjestöasioita, kuten ekskursio- ja retkikertomuksia sekä monenlaista muuta sisältöä.

Leväperäisen päätoimittaja (Minna Huovinen) ja ulkoasusta vastaava AD (Meena Lindroos) toimittavat lehteä yhdessä toimituskunnan kanssa. Toimituskokoukset ovat kaikille avoimia ja niistä tiedotetaan MYY ry:n tiedotuskanavissa. Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus osallistua lehden tekoon satunnaisesti missä tahansa vaiheessa vuotta. Eli jos Leviksen toimittaminen kiinnostaa tai sinulla on juttu valmiina, ota yhteyttä päätoimittajaan!

Painettuja Leviksiä on saatavilla MYY ry:n kerhohuoneella aina uuden numeron ilmestyessä. Painomäärä ei ole suuri, mutta onneksi Levikset on vuodesta 2015 lähtien julkaistu myös Issuu-palvelussa:

https://issuu.com/myyry