Historiikki

MYY ry:n historiikin ennakkomyynti joukkorahoituksella 16.5.–17.6.2016

Ympäristötieteiden Opiskelijat MYY ry täyttää 55 vuotta syksyllä 2016. Merkkipäivän kunniaksi pitkään työn alla ollut järjestön historiikki tehdään valmiiksi.

Historiikki-kuva Myyn nettisivuille

Joukkorahoituskampanja

Historiikki toteutetaan joukkorahoituksella: myymme kirjan etukäteen verkkokaupassa paino- ja taittokulujen kattamiseksi. Näin saamme kirjan valmiiksi marraskuuksi ja pääsemme jakamaan sitä vuosijuhlaviikolla (viikko 46). Syksyllä kirjaa ei voi enää ostaa, eli osta omasi NYT ja levitä viestiä rakkaimpien opiskelukaveriesi keskuudessa!

Kirjan voi ostaa opiskelija-, alumni- tai kannattajahinnalla: hinnasta riippuen kirjan mukana saa myös muuta Myyn historiaan tai nykypäivään liittyvää materiaalia. Lähtökohtaisesti kirja noudetaan vuosijuhlista tai Viikin kampukselta. Kirjan voi kuitenkin ostaa myös postitettuna, jolloin kirjan hintaan lisätään verkkokaupassa kotimaan kirjeen postikulut 7,20 €.

Verkkokaupassa  myytävät joukkorahoitusvastikkeet:

Opiskelijahintainen kirja 25 €: Opiskelijahintainen kirja sisältää Myy ry:n noin 150 sivuisen historiikin nelivärisenä. Kirja painetaan FSC-merkitylle paperille Joutsenmerkityllä painoprosessilla. Nouto sopimuksen mukaan Viikistä tai vuosijuhlista.

Alumnihintainen kirja 45 €: Alumnihintainen kirja sisältää Myy ry:n noin 150 sivuisen historiikin nelivärisenä. Kirja painetaan FSC-merkitylle paperille Joutsenmerkityllä painoprosessilla. Lisäksi hintaan kuuluu Historiikin paras vitsi ennakkoon sähköpostitse toimitettuna. Nouto sopimuksen mukaan Viikistä tai vuosijuhlista. Mahdollista valita myös postitoimituksena.

Kannattajahintainen kirja 100 €: Kannattajahintainen kirja sisältää Myy ry:n noin 150 sivuisen historiikin nelivärisenä. Kirja painetaan FSC-merkitylle paperille Joutsenmerkityllä painoprosessilla. Lisäksi hintaan kuuluu Myy ry:n lehden Leväperäisen vuosikerta 2016. Nouto sopimuksen mukaan Viikistä tai vuosijuhlista. Mahdollista valita myös postitoimituksena.

Superkannattajahintainen kirja 300 €: Yrityksille ja muille organisaatioille suunnattu superkannattajahintainen kirja sisältää Myy ry:n noin 150 sivuisen historiikin nelivärisenä. Kirja painetaan FSC-merkitylle paperille Joutsenmerkityllä painoprosessilla. Lisäksi hintaan kuuluu maininta kirjan Kiitokset-osiossa sekä mainos Myy ry:n lehden Leväperäisen numerossa 1/2017.

Historiikki julkistetaan ensin opiskelijoille vuosijuhlaviikon alussa 14.11.2016 ja toisen kerran MYY ry:n vuosijuhlissa 18.11.2016, kun alumnejakin on enemmän paikalla.

Levitä viestiä! Erityisesti pyydämme kaikkia alumneja kertomaan joukkorahoituskampanjasta omille opiskelutovereilleen, jotta mahdollisimman moni vanhempikin myyläinen pääsisi osallistumaan ja hankkimaan historiikin itselleen. Kampanja alkaa nyt 16.5.2016 ja päättyy jo 17.6.2016 kello 00.00. Toimi heti!

Hieno kirja!

Kirjasta tulee noin 150-sivuinen ja nelivärinen. Valokuvia ja muuta kuvamateriaalia pyritään saamaan mukaan runsaasti. Kirja painetaan FSC-merkitylle paperille Joutsenmerkityllä painoprosessilla.

Historiikki käsittelee MYY ry:n toimintaa 1960-luvun alusta nykypäivään. Kirjan tarkoituksena on säilyttää järjestön jäsenten muistoja opiskeluajoiltaan, tarkastella järjestön kehittymistä vuosikymmenten kuluessa ja kertoa järjestöön kuuluvien ympäristöalan oppiaineiden kehityksestä. Historiikki käy läpi myyläiset vuosikymmenet keskittyen eräisiin myyläisille erityisen tärkeisiin teemoihin kuten ekskursioihin, vapun viettoon ja Karkkilan pikkujouluihin. Opintoasioitakaan ei unohdeta. Järjestön jäsenten toiminnan kautta kirja tulee taltioimaan myös osansa ympäristöliikkeen historiasta Suomessa. Lähdemateriaalina historiikissa on käytetty Leväperäisiä, aikalaisten haastatteluja ja kirjoittajien omia kokemuksia. Kirja on suunnattu kaikille järjestössä vuosikymmenten aikana toimineille ja nykyisin toimiville!