Näkijöitten näyttely

Kalevalan päivää juhlistetaan 28. päivä helmikuuta!

Samainen päivä on myös viimeinen päivä, jolloin Keravan taide- ja museokeskus SINKKA ylläpitää ”Näkijöitten sukua – Alpo Jaakola ja Heikki W. Virolainen”-näyttelyä pystyssä. Alpo Jaakola on tunnettu myös ”Loimaan shamaanina”, hän oli kuvanveistäjä sekä taidemaalari. Sinkan sivuilla hänen töidensä kuvaillaan yhdistelevän mustaa huumoria sekä alkukantaista mystiikkaa. Heikki W. Virolainen puolestaan oli kuvanveistäjä, ja hänen töissään esiintyvät vahvasti myös Kalevala-aiheet.

Nefa kustantaa jäsenien sisäänpääsyn, sinun täytyy vain ilmaantua paikalle! Kokoonnumme museolla siis 28.2 klo: 12:00. Ilmoittaudu mukaan suoraan museolla! Etsi käsiisi Annukka Sinkan pääoven nurkilta.

Taidemuseo sijaitsee osoitteessa Kultasepänkatu 2, Kerava. Keravan rautatieasemalta on vajaan 600 metrin kävelyreitti museolle (kartta). Tilat ovat asiakkaille esteettömät.

Tervetuloa mukaan!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa