Oi kuusipuu, oi kuusipuu!

Nefa on saanut itselleen joulukuusen Kansallismuseon Joulukuusimetsään. Nyt olisi myös nefalaisilla mahdollisuus koristella kuusi oikein omanlaisekseen!

Koristeita valmistelemme pitkin marraskuuta ja siihen tarvitsemme apuasi! Millainen on nefalainen joulukuusi? Ideointia voi harjoittaa facebookissa (linkki) ja niitä voi tulla myös toteuttamaan marraskuun aikana paikan päälle. Varsinainen koristeleminen tapahtuu joulukuun ensimmäinen päivä.

Ensimmäinen ideointiriihi on maanantaina 7.11. klo 15 alkaen Topelian kahvihuoneella. Tule mukaan ja kerro omat ideasi! Tehdään yhdessä hienoin nefakuusi, mitä maa päällään kantaa. Kaikki ideat ovat kullanarvoisia ja varsinaisena koristelupäivänä tarvitaan myöskin koristelijoita. Pidetään yhdessä hauskaa koristelutunnelmissa!

joulukuusi

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa