Napakaira 2/2016 on nyt täällä!

Aikaisemmin uhottu vuoden 2016 toinen Napakaira -julkaisu on vihdoin täällä!

napisblogi

Tule nostamaan malja päätoimittaja Toni Saarisen ja muiden osallisten uurtamiselle 29.11 tiistaina klo 18:00 alkaen Thirsty Scholariin (Fabianinkatu 37) sekä hakemaan lehti itsellesi! Päätoimittajan lisäksi muitakin osallisia voi päästä moikkailemaan. Lisäksi paikan päällä jutustellaan julkaisuista ja juonitellaan tulevia. Liity mukaan napisemaan Napiksesta!

Lehtiä voi myöhemmin napata kouraansa muun muassa Nefan tulevissa tapahtumissa. Niitä on toimitettu myös Topelian D-rappuun (2. kerros), folkloristiikan ja kansatieteen käytävälle. Myös Toniin (toni.saarinen (at) helsinki.fi) voi olla yhteyksissä sähköpostitse, jos lehden itselleen haluaa.

Julkaisua pääsee lukemaan myös digiversiona issuussa klikkaamalla tästä!

nallekaira

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa