Mustan Historian Ilta: Tanssi ja Diaspora

Hei!

Ensi viikon keskiviikkona tapahtuu! Nimittäin Helinä Rautavaaran museossa Espoossa klo 18.00!

”Yhdysvalloissa ja muissa maissa helmikuu on omistettu afrikkalaisessa diasporassa kehittyneille kulttuureille sekä historian käsittelemiselle mustasta näkökulmasta. Tanssija Clyde Wilderin (USA) ja tanssija-tutkija FT Malin Grahn-Wilderin (Suomi) esitys ja luento syventyvät afrikkalais-amerikkalaiseen tanssiperinteeseen kielen, kommunikaation ja vapauden näkökulmasta. He osoittavat, kuinka liikkeet ja rytmit voivat muodostaa yhteisöjä, luoda toivoa ja toimia itseilmaisun välineinä. Myös yleisö on tervetullut osallistumaan tanssiin!”

Uskontotieteen ainejärjestö Mythos Ry ja NEFA järjestävät yhteislähdön tapahtumaan Porthanian aulassa. Lähtö tapahtuu aulasta klo 17.10, mutta kokoontuminen on klo.17.05. Tästä siirrytään metrolle, jolla matka-aika kohteeseen on n. 35 minuuttia, mukaan lukien kävely metrolta Helinä Rautavaaran museoon.

Valmistaudu siis avoimin mielin ja saavu Porthanian aulaan ensi viikon keskiviikkona, 28.2 klo 17.05 ja koe upea elämys afrikkalais-amerikkalaisen tanssiperinteen siivittämänä.

Tapahtuman Facebook-linkki. 

Cya there ja mahtavaa viikonloppua kaikille! 

Vastaa