Napakaira 1/2018 on ilmestynyt, tule hakemaan omasi piknikiltä!


Hartaasti odotettu hetki on koittanut, sillä vuoden ensimmäinen Napakaira -lehti on ilmestynyt! Lehdessä on 36 sivua täyttä asiaa kulttuurintutkimuksellisista aiheista sekä vakavammasta että humoristisemmasta näkökulmasta.

Oman Napakairasi voit saada heti huomenna, sillä Kaisaniemen puistossa ja Thirsty Scholarissa järjestetään nefalaisten kasuaalit tutustumiskaljat. Kokoonnumme Kaisaniemen puistoon klo 17 alkaen, ja sään viiletessä siirrymme sisätiloihin Thirsty Scholariin. Varaa mukaan omia piknikjuomia ja nyyttärieväitä! Lisää tietoa Facebook-eventistä: https://www.facebook.com/events/524283841299683/

Voit lukea Napakairan myös digitaalisesti issuu.comista:
https://issuu.com/napakaira/docs/napakaira12018

Lehtiä tulee myöhemmin tällä viikolla jakoon myös Topelian folkloristiikan ja kansatieteen oppiaineen käytäville sekä Kaisa-kirjaston järjestölehtihyllyyn.

Napakaira 1/2018 lehteä ovat sponsoroineet Museoalan ammattiliitto, Seurasaarisäätiö ja Talonpoikaiskulttuurisäätiö.

Kevätterveisin päätoimittaja Veera Kujansuu

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa