Kirjoita syksyn Napakairaan!

Hei kaikki kulttuurien tutkijat, humanistit, kulttuuria harrastavat ja monimuotoisesta kulttuurista tavalla tai toisella kiinnostuneet! Tämä on kirjoituskutsumme Napakairaan.

Napakaira on folkloristiikan ja kansatieteen ainejärjestö NEFA-Helsingin lehti, joka ilmestyy vuonna 2018 kaksi kertaa, ja pureutuu artikkeleissaan ympäröivän maailman asioihin kulttuurintutkijan tieteellisellä sekä humoristisella otteella.

Tarjoa meille taas tuotoksiasi! Syksyllä julkaistavan Napakaira 2/2018:n kirjoitusten ja kuvitusten deadline on 1.10. kello 23:59:59. Ideat, kysymykset ja valmis materiaali lähetetään päätoimittaja Veera Kujansuulle, veera.kujansuu@helsinki.fi.

Materiaali voi liittyä mihin tahansa kiinnostuksesi kohteeseen, käymääsi kurssiin tahi tekemääsi työhön tai tutkimukseen! Tekstit voivat olla niin lyhyitä mielipidekirjoituksia tai ajatusleikkejä kuin pidempiä artikkeleita tai esseitäkin. Myös kirja-, elokuva- ja museoarvostelut sekä kuvitus lehteen otetaan ilomielin vastaan. Tärppeinä tarjoillaan tämän vuoden lehtien teemoja: sosiaalinen media, katoava kansanperinne, nykypäivä vs. eilispäivä. Aiheita voi lähestyä miltä kantilta tahansa, tai sitten kirjoittaa jotain aivan muuta. Vain taivas on rajana, mutta kulttuurintutkimuksellinen näkökulma on suotavaa.

Antakaahan mielikuvituksen laukata kesälomilla! Inspiroivia lomia toivottelee Napakairan päätoimittaja Veera Kujansuu ja toimitus Jakob Lindström, Roope Rouvali sekä Riina Levänen.

Ideoita, osviittaa ja inspiraatiota voi hakea Napakairan ykkösnumerosta, joka ilmestyi toukokuussa:

Kategoria(t): Napakaira. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa