Pizzaa ja viiniä kulttuurintutkimuksen CV-klinikalla 30.10!

Tervetuloa kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden CV-klinikalle!

Kaipaako CV:si päivitystä tai työnhakutaitosi hiomista? Haluaisitko tietää lisää humanististen alojen uramahdollisuuksista?

NEFA-Helsinki, Museoalan ammattiliitto MAL sekä Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU järjestävät CV-klinikan 30.10.2018 ammattiliittojen tiloissa Helsingin Esplanadilla.

Aika: 30.10.2018 klo 17-20

Paikka: Pohjoisesplanadi 21 B 7, 00100 Helsinki (MALin ja TAKUn toimisto)

Tarjolla on asiantuntijoiden neuvoja, vinkkejä sekä käytännön sparrausta työnhakuun, evääksi pizzaa ja viiniä sekä muistoksi MAL:in uusi haalarimerkki!

Klo 17-19 käydään läpi kulttuurialojen työpaikkoja, työllistymistä sekä CV:n ja työhakemuksen laatimista. Klo 19-20 sparraamme yhdessä osallistujien omia ansioluetteloita. Halutessaan on mahdollista osallistua vain klo 17-19 osioon.

Tapahtuma on maksuton ja avoin Helsingin Yliopiston kulttuurintutkimuksen alojen opiskelijoille.

ILMOITTAUTUMINEN:
Tapahtumaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on sitova ja tarjoiluja varataan osallistujamäärän mukaan, joten ilmoitathan jos et pääsekään paikalle!

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä 23.10.2018 mennessä:
https://docs.google.com/forms/d/19GTGhvj4BydgNKSxB3lk-X8CEBUGSvc3cWEXnQEdZxo

Tapahtumassa TAKU:n tai MAL:in opiskelijajäseneksi liittyvä saa liittymislahjaksi 10e lahjakortin Tikettiin tai S-Ryhmään sekä liiton jäsentuotteita.

Yhteistyössä:
http://taku.fi/
https://www.museoalanammattiliitto.fi/

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisen peruutus
katariina.makela@museoalanammattiliitto.fi

Vastaa