Tervetuloa kansatieteen ja folkloristiikan yhteisiin pikkujouluihin!

Tänä vuonna NEFAn perinteinen puurojuhla yhdistyy kansatieteen ja folkloristiikan oppiaineiden yhteisen pikkujoulujuhlan kanssa! Siispä tervetuloa folkloristiikan ja kansatieteen opintosuuntien yhteiselle jouluvastaanotolle Topeliaan torstaina 5.12. klo 16–20! Tapahtuma on oiva tilaisuus tutustua sekä henkilökuntaan, muihin opiskelijoihin että alumneihin. Tarjolla on viiniä ja jouluista purtavaa, seurustelua sekä yllätysohjelmaa.

Mitä? Kansatieteen ja folkloristiikan jouluvastaanotto
Missä? Topelia, C-porras, huone C126 (Unioninkatu 38)
Milloin? Torstaina 5.12. klo 16:00

https://www.facebook.com/events/473881663310342/

Lämpimästi tervetuloa kaikki kansatietelijät ja folkloristit!

🎅🎅🎅

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa