Liity Napakairan toimitustiimiin!

Kansatieteen ja folkloristiikan opiskelijajärjestö NEFA-Helsingin lehti Napakaira hakee tiimiinsä muutamaa opiskelijalehden teosta kiinnostunutta NEFAn jäsentä opintosuunnasta riippumatta. Napakairaa julkaistaan vuonna 2020 yksi numero, joka on NEFA-Helsingin 50-vuotisjuhlanumero. Lehti toteutetaan vapaaehtoisvoimin, ja toimituksen jäsenille hommaa on tarjolla mm. sisällön suunnittelun ja toteutuksen, oikolukemisen, varainhankinnan sekä kuvituksen suunnittelun ja toteutuksen parissa. Jos siis olet kiinnostunut toimituksellisesta työstä, kirjoittamisesta tai kuvittamisesta Napakairassa, ota yhteyttä päätoimittajaan veera.kujansuu@helsinki.fi.

Napakaira on palkittu HYY:n järjestökilpailun Vuoden järjestölehtenä 2018. Lehden edellisiä numeroita voi lukea osoitteesta https://issuu.com/napakaira

Opiskelijalehden toimittaminen on erinomainen mahdollisuus saada matalan kynnyksen kokemusta kirjoittamisesta ja tekstien julkaisemisesta sekä lehtiprojektin saattamisesta ideasta kohti julkaisua.

Jos lehti kiinnostaa, ja et ole vielä NEFAn jäsen, liity jäseneksi https://blogs.helsinki.fi/nefa-helsinki/jasenyys/

Ensisijaisesti pyrimme mahdollistamaan kaikkien halukkaiden osallistumisen lehdentekoon, mutta jos ilmoittautuneita tulee valtava määrä, joudumme mahdollisesti karsimaan.

Kategoria(t): Asiaa, Napakaira. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

1 Response to Liity Napakairan toimitustiimiin!

  1. Päivitysilmoitus: Kirjoituskutsu Napakairan 50-vuotisjuhlanumeroon! | NEFA-Helsinki ry

Vastaa