375 humanistia: Kati Suurmunne

Kati Suurmunne on teollinen humanisti – takana on 30 vuotta suomalaisten suuryritysten viestinnässä. Uran varrella tutuksi ovat tulleet konepajat, rakentaminen ja energiateollisuus; yrityskaupat, pörssiviestintä ja brändit. Tällä hetkellä hän toimii Fortumin talousviestinnän johtajana. Englantilainen filologia antoi hänelle tähänkin hyvän perustan.

Tutustu Kati Suurmunneen 375 humanistia -verkkosivustolla

"Emei-vuorella teimme matkaa kantotuoleissa - kunniavieras ei voinut kyydistä kieltäytyä, vaikka kantajat näyttivät kovin heiveröisiltä.​"

“Emei-vuorella teimme matkaa kantotuoleissa – kunniavieras ei voinut kyydistä kieltäytyä, vaikka kantajat näyttivät kovin heiveröisiltä.​”

Helsingin yliopiston 375-vuotisjuhlavuoden kunniaksi humanistinen tiedekunta nostaa esiin 375 humanistia. Sivustolla esiteltävät henkilöt avaavat näkymää humanistisen alan yhteiskunnalliseen ja kulttuuriseen merkitykseen sekä tarjoavat esimerkkejä humanistien laaja-alaisesta osaamisesta.