375 humanistia: Päivi Koivisto-Alanko

Päivi Koivisto-Alanko luki lapsena intohimoisesti fantasiakirjallisuutta, halusi nimenomaan kielihistorioitsijaksi ja päätyi kustantajaksi. Tutkijankoulutus jätti kaihon tiedettä kohtaan, haaveen siitä, että saisi vielä yrittää jäsentää maailmaa kielen kautta. Koivisto-Alangon mukaan kustantaminen on teoriassa helppoa, mutta käytännössä siihen liittyy kaikenlaisia haasteita.

Tutustu Päivi Koivisto-Alankoon 375 humanistia -verkkosivuilla

Kuvalähde: Päivi Koivisto-Alangon kotiarkisto.​

Kuvalähde: Päivi Koivisto-Alangon kotiarkisto.​

Helsingin yliopiston 375-vuotisjuhlavuoden kunniaksi humanistinen tiedekunta nostaa esiin 375 humanistia. Sivustolla esiteltävät henkilöt avaavat näkymää humanistisen alan yhteiskunnalliseen ja kulttuuriseen merkitykseen sekä tarjoavat esimerkkejä humanistien laaja-alaisesta osaamisesta.