375 humanistia: Nicklas Wancke

Nicklas Wancke on Ylen aamu-tv:n juontaja, joka univajeisena kuvittelee että kaikki on kansantajuisesti selitettävissä ja jopa ymmärrettävissä, mikäli siihen löytyy tahtoa. Hän uskoo, että humanistinen tausta luo pohjan laajalle yleissivistykselle ja antaa mitä parhaimman perustan journalismin moniottelijalle – ja nöyryyttä ymmärtää, että aihe ja haastateltava ovat aina tärkeimmät – ei haastattelija!

Tutustu Nicklas Wanckeen 375 humanistia -verkkosivuilla

Nicklas Wancke valmistautumassa aamu-tv:n lähetykseen. Kuva: Ylen aamu-tv.​​

Helsingin yliopiston 375-vuotisjuhlavuoden kunniaksi humanistinen tiedekunta nostaa esiin 375 humanistia. Sivustolla esiteltävät henkilöt avaavat näkymää humanistisen alan yhteiskunnalliseen ja kulttuuriseen merkitykseen sekä tarjoavat esimerkkejä humanistien laaja-alaisesta osaamisesta.