Koulutus & tapahtumat

Kurssien tarkemmat kuvaukset ja ilmoittautuminen henkilöstökoulutuskalenteri Henkassa: http://www.helsinki.fi/henkilostokoulutuskalenteri . Valitse aihealueeksi ”Opetusteknologia”. tai järjestäjäksi ”opetusteknologiakeskus”

(Jos sinulla on ongelmia opetusteknologiakeskuksen kursseille ilmoittautumisessa, ota yhteyttä ok-koulutus@helsinki.fi

RÄÄTÄLÖIDYT KURSSIT

Järjestämme yksiköiden/laitosten/tiedekuntien toiveesta myös räätälöityjä koulutuksia. Räätälöidyn koulutuksen edellytys on, että koulutuksen aihe liittyy OK:n palveluihin. Koulutuksen minimiosallistujamäärä on yleensä 5-6 henkilöä ja yhdessä koulutuksessa voi olla mielellään enintään 15 osallistuaa, jotta yksilölliseen ohjaukseen jää aikaa. Huom. räätälöityjä koulutuksia voidaan järjestää vain opetushenkilöstölle.

Miettikää yksikössänne ensin koulutukselle alustavat tavoitteet & sisältötoiveet, kootkaa sitten koulutuksen osallistujista nimilista ja laittakaa pvm + aikaehdotus osoitteeseen ok-koulutus (at) helsinki.fi. Palaamme mahdollisimman asiaan! Mitä aikaisemmin olette liikkeellä, sen varmempaa on koulutuksen toteutuminen (koulutuksen suunnitteluun, aikataulun selvittämiseen, valmisteluihin ym. kannattaa varata aikaa 2-4 viikkoa).

Koulutukseen, joka sisältää myös käytännön harjoittelua kannattaa varata aikaa n. kolme tuntia. Koulutus voidaan pitää omissa tiloissanne (jolloin yksikkö vastaa tilavarauksesta) tai oppimiskeskus Aleksandriassa (OK vastaa tilavarauksesta).