Kevään iltamat!

Kevään iltamapäivämäärät ovat sunnuntaisin 2.2., 1.3., 5.4. ja 3.5. aina klo 18 alkaen.

Tervetuloa, olet sitten uusi kävijä tai jo vanha tuttu, käyt sitten kursseilla tai et! Luvassa paljon tanssia, hyvää seuraa, musiikkia (usein myös elävää), avoin tunnelma, pientä evästä! Tervetuloa!

Tanssien kevääseen!

Järjestämme toukokuussa intensiivikurssin teemalla Fyysisen kansantanssin kurssi. Kurssilla opitaan oman kehon taitoja, jotka mahdollistavat oman tanssin koristelua sekä turvallista soolo- ja pari-improvisaatiota. Kurssilla edetään myös nykykansantanssilliseen liikekieleen, joka ammentaa niin slaavilaisesta kuin läntisemmästäkin perinteestä. Myös hypyt ja kyykyt tulevat kurssilla tutuiksi. Opettajana toimii tanssin rautainen ammattilainen, OKT:n tämän lukuvuoden kurssiopettaja Arttu Peltoniemi. Kurssi on avoin kaikille kansantanssista kiinnostuneille.

Kurssi järjestetään Munkkivuoren nuorisotalolla (Raumantie 5, Helsinki) tiistaisin 8.5. – 29.5. klo 18.30-20.30. Kurssin hinta on 16€ / osallistuja.

HUOM! Kurssin toteutuminen vaatii vähintään 10 osallistujan sitovaa ilmoittautumista 8.4. mennessä. Kurssin toteutumisesta lähetetään varmistusviesti ilmoittautuneille viimeistään 9.4.

Ilmoittautumisohjeet: Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen opiskelijakansantanssijat@gmail.com.
Kirjoita viestiin:
– Etu- ja sukunimesi
– Sähköpostiosoitteesi
– Teksti “Ilmoittaudun tällä sähköpostilla kurssille Fyysisen kansantanssin kurssi”. Ilmoittautuminen on sitova. Vastauksena saat tällöin maksuohjeet.

Kurssille mahtuu max. 20 osallistujaa. Toimi siis pian ja varmista paikkasi!

Lisätietoja voit kysyä osoitteesta opiskelijakansantanssijat@gmail.com tai Opiskelijakansantanssijoiden Facebook-ryhmässä. (Ryhmä löytyy, kun kirjoitat Facebookissa hakukenttään Opiskelijakansantanssijat. Ryhmä on avoin, tervetuloa liittymään!)

Tervetuloa mukaan tanssimaan!

Folklandia ja Folklandian jatkot 13. 1. 2018

Kansanmusiikin ja -tanssin risteily Folklandia 2018 seilataan 12.-13.1. Helsingistä Tallinnaan.

Vaikka sinulla ei sattuisi olemaan varattuna tikettiä aalloille, tule silti ihmeessä mukaan legendaarisille Folklandia-jatkoille!

Jatkot pidetään Ravintola Kaisaniemessä (Kaisaniementie 6) lauantaina 13.1. kello 17-22.

Risteilyltä palaajia sekä maihin jääneitä viihdyttää uunituore TAKSI eli Timo Alakotila & Kuisma Sisters: Timo Alakotila (piano), Reetta Kuisma (basso), Laura Kuisma (viulu) ja Veera Kuisma (viulu). Illan lopuksi on perinteiset Perinnearkun jamit, joihin kaikki ovat tervetulleita mukaan soittamaan.

Tiedossa on erinomaisen tanssittavaa musiikkia sekä tanssilattia, joka on melkein isompi kuin laivan tanssilattiat yhteensä! Liity siis joukkoon tummaan ja mainioon meininkiin puristamaan viimeisetkin mehut tanssikengistäsi (hmm?).

Vapaa pääsy, narikkamaksu. Tapahtuman järjestää PerinneArkki-klubi yhteistyössä Folklandia-risteilyn kanssa.

Lähde ja lisätiedot: Folklandian nettisivu

Iltamat ja tanssikurssi 10.12.

Syksyn viimeiset iltamat pidetään sunnuntaina 10.12. Tällä kertaa on paljon erikoiskuvioita:

Ennen iltamia, alkaen kello 17:30, pidetään tunnin tiiviskurssi sottiisista, Arttu opettaa. Kurssi  on syksyn alkeis- tai jatkokurssin kurssimaksun maksaneille ilmainen. Muutkin kuin syksyn kurssilaiset ovat erinomaisen tervetulleita osallistumaan, hintaan 5 euroa, joka sisältää myös iltamien pääsymaksun.

Tavanmukaisempi iltamaosuus puolestaan starttaa noin kello 18:30. Kello 20 aikoihin nähdään Artun ja Jarin tanssiesitys, joka symboloinee vuoronvaihtoa tanssinopettajalta seuraavalle – tai sitten jotain aivan muuta. 🙂

Muutoin mentäneen enimmäkseen aika perinteisesti: vapaata tanssia, jamimusiikkia jos jotkut ovat tuoneet soittimensa, jne. Pääsymaksu 2 euroa, paikka vanha tuttu Uusi ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 6. kerros).

Nähdään siellä!