Ilmoittautumisten vahvistaminen, jotta opiskelijat näkevät ilmoittautumistensa aikataulut

Opintoni-sivulla ilmeneviin ongelmiin, joissa opiskelijat eivät näe ilmoittautumistensa aikatauluja, selvisi syy: Opintoni hakee ilmoittautumiset Sisusta ja Oodista Sisuun siirtyvät vain vahvistetut ilmoittautumiset sekä sellaiset varsinaiset ilmoittautumiset, joissa ei ole automaattivahvistus päällä.

Huomattiin, että joillakin kursseilla on kuitenkin käytössä automaattivahvistus ja päällä valinta “ilmoittautumiset vahvistetaan automaattisesti ilmoittautumisjärjestyksen perusteella alkaen päivästä“. Todetuissa tapauksissa päivämäärää ei ole kuitenkaan annettu, joten ilmoittautumiset vaihtuvat vahvistettu tilaan vasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Tämän vuoksi opiskelijat eivät näe kalentereissaan kurssiensa aikatauluja, sillä varsinaiset ilmoittautumiset eivät siirry Oodista Sisuun eivätkä sitä myötä myöskään Opintoihin, mikäli automaattivahvistus on päällä. Automaattivahvistusta ei saa valita tilanteissa, joissa ilmoittautumiset vahvistetaan vasta kurssin alkamispäivämäärän jälkeen. Tilannetta selvitellään ja ohje ilmoittautumisten vahvistamisiin löytyy tästä.