Opintokohteet ja opetustapahtumat

Opintokohteet ja opetustapahtumat

Oodissa yliopiston tarjoama opetus kuvataan opintokohteina ja opetustapahtumina. Opintokohde tarkoittaa tutkintovaatimuksissa kuvattua opintojaksoa. Opintokohteella kerrotaan esimerkiksi jakson suoritustavoista ja kirjallisuudesta. Opetustapahtuma kuvaa järjestettävää opetusta. Se kertoo esimerkiksi luentokurssista, koska ja missä luennot järjestetään, ja kuka on opettaja. Opetustapahtumalla opiskelijat myös ilmoittautuvat opetukseen.

Ohjeet opintokohteiden luomiseen ja käsittelyyn

Opintokohteita voi luoda ainoastaan WinOodissa. Niiden muokkaus suositellaan tehtäväksi WebOodin puolella. Tässä on ohjeita opintokohteiden käsittelyyn Win- ja WebOodissa.

Opetustapahtuman luominen ja muokkaus

Huom! Opetustapahtumat luodaan Oodiin pääsääntöisesti Optimen kautta. Otathan tämän huomioon käyttäessäsi opetustapahtumien ohjeita. (Linkki Optimen ohjesivustolle)

Tietyissä poikkeustapauksissa opetustapahtuman voi luoda myös WebOodissa. Lisäksi kaikkien opetustapahtumien ilmoittautumistiedot lisätään ja muokataan WebOodin puolella. Tässä on ohjeita Opetustapahtumien luomiseen ja muokkaukseen WebOodissa.

Tenttityökalu

Ohjeet suoritusten rekisteröinnistä löydät täältä.