Oodi-tuki

oodimaisema

Oodi-tuki on tarkoitettu Helsingin yliopiston Oodin kanssa työskentelevien työn tueksi. Parhaiten saat apua ottamalla yhteyttä alla oleviin palveluosoitteeseen tai tukipuhelimeen.

Oodin käyttöön liittyvissä asioissa ota yhteys

oodi-tuki(at)helsinki.fi
Tukipuhelin: 02941 22400

Huomioithan, että tukipuhelimessa ei ole varsinaisia päivystysaikoja, eikä puhelimeen siten pystytä vastaamaan esim. kokousten aikana. Mikäli puhelimeen ei heti vastata, soitathan myöhemmin uudelleen tai laita asia sähköpostitse. Opiskelijarekisterin viikkopalaverin takia Oodi-tuki ei ole tavoitettavissa maanantaisin kello 12-13.

Oodin käyttäjien tiedotuslista oodi-info
Oodi-asioista tiedotetaan oodi-info(at)helsinki.fi- listalla. Oodi-info -listalle voit liittyä ja erota kuten mille tahansa majordomo-listalle, ohjeet löydät täältä.

Oodi

Oodi on suomalaisten yliopistojen yhdessä kehittämä opiskelun ja opetuksen tuen tietojärjestelmä. Kehitystyötä koordinoi yliopistojen muodostama Oodi-konsortio. Ohjelmiston teknisestä toteuttamisesta vastaavat yliopistojen ulkopuoliset järjestelmätoimittajat.

Helsingin yliopisto on alusta lähtien ollut mukana Oodin kehittämisessä. Opiskelijarekisterin päällikkö Sari Zitting toimii Helsingin yliopiston edustajana Oodi-konsortion johtoryhmässä, työvaliokunnassa sekä Helsingin yliopiston Oodi-projektivastaavana. Opiskelijarekisterin työntekijät ovat Helsingin yliopiston edustajina Oodin kehitystyössä.