Sivujen ja merkintöjen julkaisuasetukset

Sivuja ja merkintöjä ei tarvitse halutessaan julkaista suoraan. Julkaisuasetuksia pääsee muokkaamaan alla olevan kuvan mukaisesta kohdasta. (Havainnekuva alla, voi klikata suuremmaksi)

julkis

Merkinnät voidaan

  1. jättää luonnokseksi – jolloin ne tallentuvat kyllä, mutta eivät vielä mene blogiin julkisesti näkyville. Luonnokset voi julkaista myöhemmin.
  2. tallentaa tarkistettavaksi – jolloin ne eivät mene vielä blogiin, mutta säilyvät merkinnät-kansiossa. Tämä vaihtoehto on hyvä silloin, jos haluat jonkun muun blogin käyttäjän tarkistavan merkintäsi ennen sen julkaisemista.
  3. laittaa julkisiksi – jolloin kaikki sivuilla vierailevat näkevät merkinnän. Tämä on yleisin tapa.Voit myös kiinnittää merkinnän halutessasi etusivuille.
  4. laittaa salasanasuojatuksi – jolloin voit itse keksiä merkinnälle salasanan, eikä merkintää pääse katsomaan ulkopuoliset ilman salasanaa.
  5. laittaa yksityiseksi

 

SIVUJEN JA MERKINTÖJEN AJASTUS

Merkinnät ja sivut voidaan myös ajastaa, jolloin Worpress julkaisee merkintäsi/sivusi haluamanasi ajankohtana. Voit valita päivämäärän lisäksi ajan, jolloin merkintäsi tulee sivuille. (Havainnekuva alla, voi klikata suuremmaksi)

ajastus

Muista aina tallentaa muutokset.