Uusimmat artikkelit

Opetuksen digiklinikka ke 25.10. – tervetuloa!

Opettaja, oletko valmistelemassa kurssillesi verkkoympäristöä tai digitaalisia aineistoja? Kaipaatko tukea pedagogiseen suunnitteluun tai välineiden käyttöön? Haluaisitko kokeilla uusia verkko-opetusmetodeja ja -välineitä tai kaipaatko kertausta jo tutuista välineistä?

Tule opetuksen digiklinikalle työstämään kurssiasi tukihenkilöiden avustuksella!

Opetusteknologian ja verkkopedagogiikan asiantuntijat kiertelevät luokassa, vastaavat kysymyksiisi ja auttavat kurssin rakentamisessa.

Syksyn toinen klinikka pidetään ke 25.10. klo 13.15-16 Oppimiskeskus Aleksandriassa, Fabianinkatu 28. Ilmoittaudu Henkassa (hae “Opetuksen digiklinikka”) ja kerro samalla, millaista tukea tarvitset: http://www.helsinki.fi/henkilostokoulutuskalenteri

Tutustu samalla myös muuhun opetusteknologiakoulutukseen! Löydät kaikki koulutuksemme Henkasta hakemalla ”Järjestävä organisaatio” > Opetusteknologiapalvelut. Tämä syksynä tarjolla on vielä Moodle- ja videokoulutuksia.

Jos koulutustarjonnasta ei löydy sopivaa koulutusta, voitte myös tilata oman koulutuksen. Suosittuin tilauskoulutuksemme on ollut Kontaktiopetuksesta verkko-opetukseen -työpaja, joka sopii niille, jotka ovat tekemässä uutta kurssia tai muuntamassa lähiopetustaan verkko- tai monimuoto-opetukseksi. Ota yhteyttä opetusteknologia(at)helsinki.fi.

  1. Ilmoittaudu Tekijänoikeudet opetuksessa -seminaariin Vastaa
  2. Osallistu MOOC-kurssille ja opi Moodlen perusteet! Vastaa
  3. Ilmoittaudu Moodle-miittiin! Vastaa
  4. Ilmianna Moodle-kurssi! Vastaa
  5. Tammikuussa alkaa MOOC-kurssi: Learn Moodle 3.4 Basics Vastaa
  6. Tilaa ja osallistu Moodle-koulutuksiin Vastaa
  7. Opettaja, kerro mielipiteesi opetukseen liittyvien tietojen julkaisupaikasta työpajassa 20.9. klo 12 – 15 Vastaa
  8. Opiskelijat ohjataan Opintoni-sivun käyttöön lukuvuoden alkaessa Vastaa
  9. Oppimiskeskus Aleksandriaan avattu uusi sähköisen tenttimisen tila Vastaa