Syyskaudella 45 opetusteknologiakoulutusta – varaa paikkasi!

Haluaisitko kokeilla uusia verkko-opetusmetodeja ja -välineitä tai kaipaatko kertausta jo tutuista välineistä?
Ilmoittaudu nyt koulutuksiimme henkilöstökoulutuskalenteri Henkassa. Löydät koulutuksemme hakemalla ”Järjestävä organisaatio” > Opetusteknologiapalvelut.

Aiheina ovat mm. Moodle, MOOC, opetusvideoiden tuottaminen ja tekijänoikeudet opetuksessa. Uutuutena on mm. Opetuksen digiklinikoita, joille voit piipahtamaan kysymään mitä tahansa opetuksen digivälineistä. Ks. koulutustarjontamme.
Jos koulutustarjonnasta ei löydy sopivaa kurssia, voitte myös tilata oman koulutuksen. Suosittuin tilauskoulutuksemme on ollut Kontaktiopetuksesta verkko-opetukseen -työpaja, joka sopii niille, jotka ovat tekemässä uutta kurssia tai muuntamassa lähiopetustaan verkko- tai monimuoto-opetukseksi. Ota yhteyttä opetusteknologia(at)helsinki.fi.