2.4 Opintojen suunnittelu

Helsingin yliopiston digitaalinen oppimisympäristö uudistuu. Opiskelijana käytettävissä on Opintoni-palvelu, joka kerää selkeään näkymään paljon tietoa ja toimintoja opiskelun tueksi. Opintoni on tärkeä työkalu opinnoissa missä vain, milloin vain ja millä laitteella tahansa. Sen kautta pääset kaikkiin opinnoissasi tarvitsemiin palveluihin.

WebOodi on työkalu, jolla voit ilmoittautua monille kursseille, tilata opintosuoritusotteen ja antaa kurssipalautetta. Lisäksi WebOodissa voit ylläpitää yhteystietojasi: opiskelijana sinun on itse pidettävä ajan tasalla mm. osoite-, puhelinnumero-, kotikunta- ja luovutusehtotietosi.

Kun luet tätä osiota, pidä selaimessa auki Opintoni-sivua ja WebOodia. Näin pystyt paremmin samalla harjoittelemaan näiden palveluiden käyttöä.