Opintosuoritusten seuranta ja omien tietojen hallinta

Opintosuoritusten katselu

Voit katsella opintosuorituksiasi WebOodin Omat opinnot -valikon kohdassa Suoritukset.

Suoritukset-sivulla näet listan WebOodiin viedyistä suorituksistasi. Rekisteröidyt opintokokonaisuudet näkyvät kunkin kokonaisuuden otsakkeella merkittynä (esim. Yleis-, kieli- ja perusopinnot). Jos haluat tarkastella näiden otsakkeiden alla olevia opintokokonaisuuksien osia, paina kokonaisuuden nimen vieressä olevaa + -merkkiä. Sivun alareunassa näet suorittamiesi opintopisteiden yhteismäärän.

Opintosuoritusotteen tilaaminen

Valitse WebOodin Työkalut-välilehdeltä Opintosuoritusote. Jos valintaa ei ole näkyvissä, valitse ensin Omat opinnot –kohta laajentaaksesi näkymää.

Valitse suoritusotteelle tulostettava opintopisteiden laajuus ja suoritusotteen kieli, ja paina Tilaa raportti -painiketta. Tilaamasi suoritusote tulee katsottavaksi WebOodin etusivulle noin 10 minuutin kuluttua tilauksesta. Saat tiedon tilauksen valmistumisesta omaan yliopiston sähköpostiosoitteeseesi. Voit tilata saman päivän aikana kymmenen suoritusotetta. WebOodissa voi olla maksimissaan kolme suoritusotetta yhtä aikaa tilattuna. Suoritusotteita säilytetään WebOodin etusivulla kolme päivää tilauksen valmistumisesta.

Omien tietojen hallinta

Jos osoite- tai muut yhteytietosi muuttuvat, ilmoita muutoksista yliopistolle WebOodissa. Kun haluat muuttaa henkilökohtaisia tietojasi, valitse WebOodin kirjautumisvalikosta Henkilötiedot.

Näet sivulla tiedot, jotka sinusta on tallennettu opintorekisteriin (esimerkiksi koulutusohjelma- ja läsnäolotiedot). Voit tarvittaessa muokata mm. yhteystietojasi WebOodin Muuta-toiminnon avulla.