Näin pääset alkuun!

Opintojakson suoritusmalli

Opiskelijan digitaidot (3 op) -opintojakso suoritetaan kahdessa osassa: Opiskelijan digitaidot: orientaatio (2 op) ja Opiskelijan digitaidot: syventävät taidot (1 op).  Orientaatio-osassa suoritetaan tämän lukumateriaalin osiot 1–4. Materiaalin syventävä osio suoritetaan orientaatio-osuuden jälkeen erillisellä kurssialustalla omassa näyttökokeessa.

Huomaa, että tähän lukumateriaaliin liittyvää syventävän osan sisältöä (1 op) ei suoriteta kaikissa koulutusohjelmissa. Tietyissä koulutusohjelmissa suoritetaan omat kurssisisällöt, joista on kerrottu koulutusohjelmien opinto-oppaissa WebOodissa (kohdassa tutkintorakenteet). Nämä koulutusohjelmat ovat:

• Lääketieteen koulutusohjelma
  • Hammaslääketieteen koulutusohjelma
  • Matemaattisten tieteiden kandiohjelma
  • Fysikaalisten tieteiden kandiohjelma
  • Kemian kandiohjelma
  • Matematiikan, fysiikan ja kemian opettajan kandiohjelma
  • Tietojenkäsittelytieteen kandiohjelma

Aloita näin

• Tutustu ensin opintojakson esittelyyn oman koulutusohjelmasi opinto-oppaassa WebOodissa (katso tutkintorakenteet).
  • Kirjaudu sen jälkeen oman kampuksesi Opiskelijan digitaidot: orientaatio -osan Moodle-kurssialueelle, jolta löydät opintojakson yksityiskohtaiset suoritusohjeet. Kirjautumisessa tarvittavan kurssiavaimen löydät kurssialueen esittelystä, kurssialueen nimen alapuolelta.

WebOodiin ja Moodleen pääset kätevästi Opintoni-sivun kautta.

Orientaatio-osan kampuskohtaiset tunnisteet ja nimet, joilla kurssialueet löytyvät Moodlesta:

DIGI-000A Opiskelijan digitaidot: orientaatio (Keskusta)
DIGI-100A Opiskelijan digitaidot: orientaatio (Kumpula)
DIGI-200A Opiskelijan digitaidot: orientaatio (Viikki)
DIGI-300A Opiskelijan digitaidot: orientaatio (Meilahti)
AYDIGI-500A Opiskelijan digitaidot: orientaatio (Avoin yliopisto)
DIGI-400A Studentens digitalkompetens: orientering (Svenskspråkig) – kaikkien koulutusohjelmien ruotsinkielisille suorittajille!

Suoritusohje

Alla on tiivistettynä kuva siitä, kuinka sinun kannattaa opiskella opintojakso sekä pikaohje kurssin suorittamiseen. Yksityiskohtaiset ohjeet löydät kampuksesi kurssialueelta!

1) Tutustu kunkin osion oppimateriaaliin ja suorita kunkin osion lähtötasotestit Moodlessa.

2) Jos sait lähtötasotestistä alle 70%, opiskele sen sisältöjä oppimateriaalista.

3) Kun saat kunkin osion lähtötasotestistä 70 % tai enemmän, linkki lopuksi suoritettavaan näyttökokeeseen ilmestyy Moodle-kurssin etusivun loppuun. Kurssi on suoritettu, kun olet saanut vähintään 70% maksimipisteistä.

Jos kohtaat ongelman tai haluat kerrata jotakin asiaa, voit aina palata kurssimateriaaliin ja sen lisälukemistoon myöhemminkin opintojesi aikana.