Uusi vuosi ja opintojen jatkuminen

Uusi vuosi ja uudet kujeet? Näinhän se meni? No, ei suinkaan minulla tällä kertaa. Mitään opintoihin liittyviä uuden vuoden lupauksia en tälle vuodelle tehnyt, sillä opintoni Helsingin avoimessa yliopistossa alkoivat verkkoviestinnän perusopintojen osalta jo viime keväällä.  Nyt ne on vain tarkoitus tämän kuluvan kevään osalta saattaa loppuun. Ei siis mitään uutta. Joten ei siis mitään luvattavaa.

Itselleni asettamaani kysymykseen opintojeni tämän vuoden käynnistämisestä tuli nopeasti selvä vastaus: sähköpostiini oli tullut viesti uuden kurssin alkamisesta, ja kyseisen kurssin nettisivujen avautumisesta. Ei siis muuta kuin sivuille surffaamaan. Ja mitä sieltä sitten oikein löytyy? Uudet kirjat on ainakin hankittava. Joko kirjastosta tai muualta.  Surffaan äkkiä itseni kirjaston sivuille jos sieltä vaikka löytyisi haluamani kirjat. Ei löydy, joten varaan kirjat. Ehkäpä minua onnistaa ja saan kirjat lainattua riittävän ajoissa, jottei minun tarvitse mennä niitä kaupasta ostamaan. Toivotaan parasta!

Ai niin, ei tässä vielä kaikki. Minunhan tulee ilmoittautua vielä viime vuoden puolella käymäni kurssin tenttiin jota en ole vielä suorittanut. No, siihen on vielä onneksi aikaa. Tentti on vasta maaliskuun puolella. Työkiireiden vuoksi tenttiin lukeminen on pakko aloittaa kuitenkin ajoissa. Ei vielä tänään kuitenkaan. Maniana ehkä? Tai sitten manianamaniana…